2012. január 17., kedd

Retz kanapé, nyitható, nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft


2 éve vásároltuk a RETZ-ben, akkori ára 76. 000 Ft volt. Sajnos nem fért be zökkenőmentesen a szobába, így szét kellett szedni, leverni róla az alsó keretet, stb. Vissza szögeltük, de az ágy így is sérült, ami annyit tesz, hogy a nyitás-csukáskor figyelni kell, hogy csináljuk, különben, ha elakad, akkor se ki se be, sérült alul a huzat is, de az nem látszik, csak ha szét van szedve és sérült a hátfal is bár ez sem látszik kívülről! A karfán is sérült a huzat, kb. 2 cm-es szakadás, fényképeztem! Most használható, bár a fejtámla részen figyelni kell, ne támaszkodjunk rá erősen, mert beeshet és akkor azt vissza kell tenni! Ahhoz, hogy kihozzuk a helyéről, ismét le kell szedni az alsó keretet és nem tudom, mennyire lehet majd ismét jó állapotúra össze rakni!
Talán az lenne a legjobb, ha csak olyan licitálna, aki ért a bútorok szakszerű szétszereléséhez és vállalja, mindazt, amit fentebb leírtam!!!!
A bútor Budapesten a 3. kerületben van, innen lehet elszállítani! A szállításban segíteni nem tudunk, azt a vevőnek kell megoldania!
Mivel nagyon sürgős, csak most az egyszer hirdetem, ha nem kell senkinek, akkor kidobjuk, nem hirdetem újra!
Szintén a sürgősség miatt, csak az licitáljon, aki azonnal el is tudja szállítani!
Méretek:
Zárt állapotban: 150 cm x 95 cm x 95 cm
Nyitva: 150 cm x 230 cm
Fekvő felület: 105 cm x 195 cm


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-10 10:34
. Retz kanapé, nyitható, nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft